DBI techniek zet zich sinds 2015 elke dag in voor één helder doel: een zo hoog mogelijk woon- en werkcomfort creëren – dat wil zeggen prettig, veilig en zo duurzaam mogelijk. Dit realiseren ze aan de hand van werkzaamheden op het gebied van klimaatinstallaties, loodgieterswerk en dak- en zinkwerk voor zowel zakelijke klanten als particulieren.

DBI-Techniek groeit enorm. Een nieuwe website die hun kern weergeeft en aansluit bij de (informatie)behoeften van de klant kon daarom niet achterblijven! Bezoek DBI-Techniek.

Dit project is in samenwerkingsverband gerealiseerd! Voor de desktop vormgeving is ellenbrouns.nl verantwoordelijk, voor de mobile vormgeving en uitbouw van de website ben ik verantwoordelijk en de content is geschreven door Puck Koene.

Bedankt voor de prettige samenwerking, Puck & Ellen!